Veelgestelde vragen

Mocht er een CBR theorie-examen beschikbaar zijn op jouw gekozen voorkeursdatum, zullen we dit direct voor je reserveren en terugkoppelen aan jou.

Helaas is het in de huidige realiteit – door de druk die het CBR ervaart naar aanleiding van de lockdown maatregelen – lastiger gebleken om een CBR theorie-examen te reserveren. Daarom houden wij het aanbod van het CBR constant in de gaten. We reserveren jouw CBR theorie-examen op het moment dat deze beschikbaar is. Uiteraard nemen wij voor bevestiging contact met jou op om af te stemmen dat dit voor jou ook een passende datum is.

Met de aanbetaling bevestig jij dat wij voor jou aan de slag mogen. De CBR theorie-examens dienen wij meteen volledig te betalen bij reservering, dat kunnen wij doen met jouw aanbetaling. Door de verschuiving van meer dan 430.000 examens bij het CBR naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen is er enorm veel vraag naar de theoriecursus in combinatie met het theorie-examen. Dus met jouw aanbetaling verzekeren wij jouw plek op de afgesproken cursusdag.
Nadat jouw inschrijfformulier en aanbetaling zijn ontvangen gaan wij jouw theorie-examen en stoomcursus inplannen. Nadat beide (in overleg met jou) zijn bevestigd ontvang je eenmalig van ons een email met daarin alle cursusinformatie.
Tijdens de stoomcursus krijg je heel veel nieuwe, maar alleen de relevante informatie. Je kunt je volledig concentreren op de inhoud van het CBR theorie-examen. Je laat je meevoeren met de cursus en je loopt niet aan tegen situaties die je moeilijk vindt of zelf moet oplossen. Aanvullend biedt de stoomcursus van Linkerbaan Theorie structuur, omdat het een vast patroon volgt. Zelf leren heeft het gevaar dat je veel niet relevante informatie tot je neemt en door de bomen het bos niet meer ziet.
Er zijn maximaal 10 leerlingen en de docent tegelijk in de cursusruimte aanwezig. Door de kleine groepen hebben wij persoonlijke aandacht, kan er 1,5 meter afstand worden gehouden en kan de docent beter het tempo van de cursus bepalen. Je zit de hele dag aan je eigen bureau wat wij voor aanvang van de cursus hebben schoongemaakt. Indien jij dit zelf wilt doen of tussendoor nog een keer wilt schoonmaken hebben wij hier de middelen voor.
Tijdens de stoomcursus wordt er veel stof in een rap tempo behandeld. Het effect van een stoomcursus is dat je deze informatie op relatief kort termijn kan reproduceren: dus (vrijwel) alle vragen van het CBR juist kan beantwoorden. Aangezien het CBR zo een specifieke vraagstelling hanteert is het beter om met die informatie vers in het geheugen meteen jouw examen te halen. Na verloop van tijd wordt de informatie van de stoomcursus opgeslagen in jouw langetermijngeheugen, deze informatie kan je dus mooi tijdens jouw praktijklessen toepassen.
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en de aanbetaling hebt gedaan wordt jouw cursusdatum, en theorie-examen datum in overleg met jou vastgelegd. Daarna betaal jij het restbedrag via de link die wij jou toesturen via de mail. Tot slot ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle details hierin verwerkt.
Je kunt tot 48 uur na bevestiging van van de cursus bij ons jouw theoriecursus (en CBR theorie-examen) annuleren of verschuiven. Dit kan je schriftelijk aan ons doorgeven, mocht de verschuiving na 48 uur na de laatste bevestiging bij ons binnenkomen, zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling van €50,- ter compensatie te houden.
Nee! Bij Linkerbaan Theorie houden we van openheid en transparantie. Dat houdt in dat de prijzen die jij op de website ziet staan ook de prijzen zijn die jij als cursist betaalt. de prijzen die wij communiceren zijn inclusief 21% belasting. Bij het examenpakket zijn de kosten voor het CBR examen ook verwerkt in de prijs die je aan ons betaalt.
Wij bieden op een cursusdag koffie, thee, water en fruit aan. Er zijn meerdere pauzes verspreid over de dag, er is een koelkast en een magnetron, dus je kunt wel zelf lunch meenemen en koel houden of juist verwarmen. Helaas kunnen wij door de huidige COVID-19 maatregelen geen lunch verzorgen tijdens de cursus.

Bellen
Maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 – 20:00u
Zaterdag en zondag tussen 12:00 – 16:00u

Appen en DM’s
Appen en DM’en kan altijd! Doorgaans reageren wij binnen 1 uur op de tijden dat wij ook telefonisch bereikbaar zijn. Buiten deze tijden om kan het wel eens voorkomen dat je langer dan een uur wacht op antwoord.

Mailen
Wij reageren binnen 24 uur op jouw verstuurde email.

Wij blijven optimistisch en gaan er vanuit dat wij na 20 april veilig open kunnen. Mocht dat niet het geval zijn heb je na betaling twee opties:

1. Je laat de aanmelding staan. Wij schuiven jou dan als eerste door naar de eerst beschikbare datum dat wij wel les mogen geven.

2. Je krijgt jouw geld terug en kan je opnieuw aanmelden en betalen wanneer wij weer open zijn. Hou dan wel rekening met een eventuele wachtlijst.

Indien jij griepklachten hebt of in quarantaine moet vragen wij jou om thuis te blijven. Wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden om jouw cursusdatum en theorie-examen te verschuiven.
Nee, gelukkig zijn wij heel flexibel. Als er een lockdown van 1 maand is in de periode dat jouw waardebon nog geldig is, wordt de geldigheid ook met 1 maand verlengd.